Σύνδεση  

   

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, η περίοδος κατάθεσης Αιτήσεων-Δηλώσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, είναι από 30 Μαρτίου 2020 έως 9 Απριλίου 2020 και εξαιτίας των ειδικών συνθηκών, η αποστολή των Αιτήσεων-Δηλώσεων θα γίνεται ηλεκτρονικά στο email του Σχολείου 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Στο email που έχετε δηλώσει για επικοινωνία στο Σχολείο θα αποσταλούν οδηγίες. Παρακαλούμε για την συχνή ανάγνωση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας. Οδηγίες επίσης θα αναρτώνται τακτικά στην ιστοσελίδα του Σχολείου.

Καλούνται επίσης οι μαθητές που ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 να "κατεβάσουν" από εδώ την σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, να την συμπληρώσουν (χειρόγραφα ή ηλεκτρονικά ) και αφού την υπογράψουν να την αποστείλουν στο email του Σχολείου (σκανάρισμα ή φωτογραφία ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο) 

Πατήστε εδώ να πάρετε την Υπεύθυνη Δήλωση

 

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα σχετικά έγγραφα (Αίτηση/Δήλωση ,  Οδηγίες κλπ)

https://www.minedu.gov.gr/exetaseis-2/to-thema-exetaseis

 

Από τη Διεύθυνση

 

   

Νέα Ανακοινώσεις

   
© 2o ΓΕΛ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ